Felvételi naptár

Jelentkezési határidő: február 29. (hétfő) éjfél

Írásbelik: március 1. és 2. (kedd és szerda)

Szóbelik: március 7. és 8. (hétfő és kedd)

Felvételi Tábor: március 12 és 13. (szombat és vasárnap)

Tízpercesek: március 16. (szerda)

A Bibó István Szakkollégium infóblogja

Kedves Érdeklődő/Felvételiző! Először is szeretettel köszöntelek a Bibó István Szakkollégium felvételi blogján! Ezen a blogon a szakkollégium felvételi eljárásával kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttük össze számodra. A fontosabb határidőkön és mintafeladatokon túl elérhető jópár kedvcsináló-informáló írás is, amelyek igyekeznek megmutatni, mit is jelent bibósnak lenni, illetve milyen belülről a felvételi eljárás:

Felvételi Szabályzat

Az eljárás menetéről

Bemutatkozik a Bibó

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol is van a Bibó? Útvonalterv

Elérhetőség

Email: bibofb[kukac]gmail.com

Tel:  +36 (1) 209-0620, 209-5237

Linkblog

Egyetemi esték: Kerekasztal-beszélgetés Navracsics Tiborral, Stumpf Istvánnal és Bárándy Péterrel

2011.09.08. 09:20 tibamarton

Köszönjük a részvételt, gyertek legközelebb is!

 

 

 


 

Friss joghallgatóként érdekelne, hogy mire számíthatsz, ha elvégezted az egyetemet? Milyen jogászi hivatások vannak, és melyikben mire van szükség, hogy igazán sikeres lehess benne?

Ha a válaszod: igen, akkor gyere el az Egy diploma-három irány című beszélgetésünkre, ahol meghívott vendégeinktől mindezekre és egyéb kérdéseidre is választ kaphatsz!


Mindenkit váruk szeretettel 2011. szeptember 20-án (kedden) az ELTE ÁJK A épületének I. előadótermébe egy közös beszélgetésre, ahol vendégeinkkel a jogász diplomával befutható életpályákról, a nyitva álló lehetőségek sokféleségéről foguk beszélgetni. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettestől a nemrég kialakított közigazgatási életpálya-modellről is megtudhattok újdonságokat, Stumpf Istvánt, a Szakkollégium alapító igazgatóját, az Alkotmánybírói hivatásról, a közjog világáról hallhatjátok majd, Bárándy Pétert, volt igazságügy-minisztert, elismert ügyvédet pedig az ügyvédi szakma rejtelmeiről kérdezhetitek majd.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Gyere el Te is!
 

a Bibó István Szakkollégium Felvételi Bizottsága
 


Címkék: rendezvény beszélgetés felvételi