Felvételi naptár

Jelentkezési határidő: február 29. (hétfő) éjfél

Írásbelik: március 1. és 2. (kedd és szerda)

Szóbelik: március 7. és 8. (hétfő és kedd)

Felvételi Tábor: március 12 és 13. (szombat és vasárnap)

Tízpercesek: március 16. (szerda)

A Bibó István Szakkollégium infóblogja

Kedves Érdeklődő/Felvételiző! Először is szeretettel köszöntelek a Bibó István Szakkollégium felvételi blogján! Ezen a blogon a szakkollégium felvételi eljárásával kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttük össze számodra. A fontosabb határidőkön és mintafeladatokon túl elérhető jópár kedvcsináló-informáló írás is, amelyek igyekeznek megmutatni, mit is jelent bibósnak lenni, illetve milyen belülről a felvételi eljárás:

Felvételi Szabályzat

Az eljárás menetéről

Bemutatkozik a Bibó

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol is van a Bibó? Útvonalterv

Elérhetőség

Email: bibofb[kukac]gmail.com

Tel:  +36 (1) 209-0620, 209-5237

Linkblog

Kérsz teát?! előadás az ELTE ÁJK-n

2016.02.23. 13:38 Topuzidu Laura

Február 25-én, csütörtökön 16 órától Bánki Gergely és Sipos Vera előadásában kerül megrendezésre a Kérsz Teát?! előadás az ELTE ÁJK-n.

Az előadás célja, hogy tudatosítsa a fiatalokban, hogy mit jelent a szexualis zaklatás, felismerjék a szexuális erőszakot és tegyenek ellene. Tudatosítsa a nőkben, hogy minden helyzetben joguk van visszautasítani a másik fél kezdeményezését. Illetve tudatosítani a másik félben, hogy mit jelent az elutasítás, milyen verbális és non-verbális formái vannak.

A darabot Bánki Gergő és Sipos Vera írta és rendezte a NANE felkérésére és szakértő támogatásával. A rendezvény első felében a 45 perces darab megtekintésére kerül sor, ezt szakértő beszélgetés követi a látottakról.

A rendezvényre az ELTE ÁJK hallgatói számára kerül meghirdetésre, elsősorban első-és másodéves jogász és politológus hallgatók jelentkezését várjuk. A részvétel ingyenes, de férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi form kitöltésével lehet: http://goo.gl/forms/YBsjyCIgrv.

fcb_1.jpghttp://nane.hu/kerszteat/